18. maaliskuuta 2015

Olohuoneessa

Reilun vuoden asumisen jälkeen alkaa jokainen huone olla sellaisessa kunnossa, että niihin on itse tyytyväinen. Esittelin kaikki huoneet muuton yhteydessä kertalleen, mutta nyt on päivityksen aika. Aloitetaan ensin olohuoneesta.

Olohuone ja ruokailutila on melko pieni joten toimintojen yhteen sovittaminen on haastavaa. Hankintoja on vuoden aikana tullut tehtyä mutta periaate on ollut että vanhasta ei luovuta jos se on vielä käyttökelpoinen. Vanha 2,5 metriä pitkä sohva vie ison osan olohuoneesta ja ruokapöytä toisen puolen. Suurin hankinta olohuoneeseen on ollut valaisimet Flosin 2097/30 ja Artekin A110. Muut uudet hankinnat on pääosin kirpparilta kuten mahtavat 60 -luvun nojatuolit ja olohuoneen pöytä.

  


 Viimeiseen kuvaa hyppäsin myös minä mukaan mutta sukat olisi pitänyt näköjään vaihtaa. ;)4 kommenttia:

  1. Upeita kuvia ja vitsit millainen sisustus!! Ihanan inspiroiva! Ite oon ihan hurahtanut kaikkiin sisustamisasioihin ja ootan innolla muuttoa kesällä. Jään seurailemaan kyllä sun blogia!:)

    mmarialeksandra.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kivan persoonallinen koti teillä, ihania erilaisia mutta yhteensopivia juttuja. Ja sukat on aika jees! :D kuvan väripilkut! Ja vitsi mä en ymmärrä miten jotkut tekevär tuollaisia löytöjä kirppikseltä, esim. nuo nojatuolit!

    VastaaPoista

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.