21. tammikuuta 2015

Vuosikorjaukset

Ensimmäinen vuosi takana ja rakentaja Synkroni on tekemässä vuosikorjauksia. Ensin suunnittelin olevani hiljaa ja olla julkaisematta rakentajan nimeä mutta koska firmasta löytyy vähän tietoa ja kokemuksia voi minuun olla yhteydessä. 


Mitään isompia ongelmia meillä ei ole nurkat ovat ratkenneet ja pihavalaisin ei toimi. Olohuoneen laminaattia vaihdetaan parin laudan verran ja muutamia muita pieniä korjauksia. Työmiehien päästäminen kotiin aiheuttaa kuitenkin aina sydämmen tykytyksiä. Tiedossa on siivousta, pölyjen pyyhintää ja järjestelyä.Vikalista on palautettu jo ennen joulua ja vastaava mestari on käynyt silloin paikat katsomassa.  Työt alkoivat eilen yhden maalarin voimin ja vasta puolet korjausta vaativista nurkista on tehty, tänään on tulossa lisäksi timpuri, sähkömies ja putkimies tarkastamaan keittiön hanan. Työt etenevät hitaasti mutta työn jälki on hyvää, ehkä hyvä niin että niitä ei enää tarvitsisi korjata.Synkronitalohan on uudehko, pieni firma, joten talon ostoa suunnitellessa mietitytti pysyykö se pystyssä vallitsevassa taloustilanteessa. Talon arkkitehtuuri ja yleisilme on erittäin moderni josta ainakin minä pidän, kiitos siitä tosin kuuluun arkkitehtitoimistö kanttia2:lle. Muutoksia piirrustuksiin ja materiaaleihin pystyi tekemään kohtuullisesti tosin aina lisähintaan. 
Yleisvaikutelma Synkronin toiminnasta on osittain negatiivinen sillä asuntojen omistajia on kohdeltu epätasaarvoisesti. Suurimmat ongelmat ovat syntyneet jos jokin kohta ei ole täyttänyt meidän toiveita tai kriitterejä riittävästä laadusta. Mitään virheitä ei myönnetä ja niitä vähätellään, asiakasta pidetään suorastaan tyhmänä. 

Korostan kuitenkin että tämä on vain minun yksittäinen mielipiteeni, toivottasti Synkronilla on myös tyytyväisiä asiakkaista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.