15. tammikuuta 2015

Haaveita 2015

Ensimmäinen vuosi tässä kodissa takana. Sisustus muuttuu ja kehittyy kokoajan. Huoneet alkavat tuntua pikkuhiljaa oman näköisiltä, mutta niinhän se on että sisustus ei ole koskaan valmis. Keräsin muutamat haavet ja hankinnat jotka on ajankohtaisia tänä vuonna. Katsotaan vuoden pääsät mitkä näistä haaveista toteutuivat.

Olen himoinnut vaneria jollekin seinälle tai kalusteeseen jo ainakin vuoden. Meillä ei vielä ole mitään tästä klassisesta hitti materiaalista mutta toivottvasti tämä vuosi muuttaa sen. Olen harkinnut diy vaneripenkin tekemistä kodinhoitohuoneeseen tai korkeaa sängyn päätyä makuuhuoneeseen. katsotaan mitä saadaan tänä vuonna toteutettua vain ehtiikö trendi jo hiipua. 

Daybed tai oikeammin vierassänky on etsinnässä. Tarvetta oikeasti on sillä vierassänkynä toimii meidän vanha 120 cm runkopatja tai M opiskelija asuntoon hankkima levitettävä sohva. Kummassakaan ei nukkumis mukavuus ole parhaasta päästä. Day bed tai levitettävä laveri jota olen etsinyt ratkaisisi vierassänky ongelmat sen voisi sijoittaa vaihtoehtoisesti parvelle tai alakerran makuuhuoneeseen. 

Terassi ja ulkokalusteet olivat hankinnassa jo viime vuonna mutta budjetti ei antanut myöten. Jospa viimein tänä vuonna ehdittäisiin ainakin laajentaa terassi ja ehkä tehdä uusi diy terassi pöytä. Haaveilen myös katosta roikkuvasta pesäkeinusta terassille ja jonkinlaisesta tulikorista.Työhuoneeseen hankittiin 100 cm leveä mustavalkoinen lundia hylly muuton yhteydessä vuosi sitten, Hyllyä oli tarkoitus laajentaa ja lisätä ovia. Tänä vuonna voisi hankkia muutamia umpiovia että hyllystä saisi rauhallisemman kokonaisuuden. 

Viimeisenä hankintalistalla on peili ja säilytyskaluste kylpyhuoneeseen. Olen etsinyt koko viime vuoden peiliä ja tasoa tai muutamaa hyllyä kylpytarvikkeiden säilytykseen. Vaatimuslistalla on roiskeveden kesto joten ainakin kaikki mdf levykalusteet on ehdoton No no.  

Kuvat 
terassi kalusteineen; debora carl landscape design- cotton jones retreat
kirjahylly Lundia
by lassen peili ja säilyttimet finnis design shop

EN//The first year of this home is now behind. Decorating begins to seems like  me, but a few important purchases lies ahead. Plywood as material is pleased me always  so maybe this year there will be time for some diy bench. Convertible bed or daybed is in the purchase list, as a guest bed. Outdoor garden we will continue extension of terrace. I dream of the new patio furniture and a firepit. Other smaller interior design dreams is Lundia-shelf extension in office and to the some mirror and shelf in the bathroom.

2 kommenttia:

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.