26. kesäkuuta 2014

Neuvottelupöytä

Talomme on yhtiö muotoinen joten joka vuotinen yhtiökokous oli tällä viikolla. Avokkini on hallituksen puheenjohtaja, joten pidimme kokouksen meillä. Pieniä esivalmisteluja kokous 12 hengelle vaati meidän kokoustilan osalta.

Ruokapöytämme on itse tehty kirpparilta bongattuihin jalkoihin. Tein myös pöytään jatkopalat joita ei ole tarvittu sitten tupareiden. Jatkosten avulla pöytä kasvaa neljänhengen pöydästä kuudelle tai kahdeksalle ja päihin  saa sijoitettua vielä yhdet. Pöydän ääreen mahtuu siis helposti 10 henkeä ja pienellä tiivistämisellä saatiin 12  henkilölle kokoustila.
Kuusi tuolia pöydän pitkillä sivulla näyttää melko väljältä, illaksi kaikki tämän talouden tuolit valjastettiin käyttöön ja tungos oli melkoinen.

Tarjottavaksi tein äidin reseptin mukaista raparperi piirakkaa. Ai että oli hyvää! Kokous sujui hyvin, pienessä yhtiössä kaikki alkaa olla tuttuja keskenään joten päätöksit tehtiin mukavan jutustelun siivittämänä.


2 kommenttia:

  1. Tyylikkäälle näyttää! Mikäs tuossa on kokoustaessa ;O)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kun vaihtehtona oli isännöitsijän ehdottama yhteinen varasto pyörineen ja ruohonleikkureineen on tämä vaihtoehto paljon toimivampi.

    VastaaPoista

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.