27. kesäkuuta 2014

Kalusteruletti

Kuten aikaisemin kerrotusta voi päätellä myös parvella on puhaltanut muutoksen tuulet. Samalla siitä tuli kodin laiminlöyty tila, blogihaasteen inspiroimana.  Parvea kalustaa sekalainen seurakunta eriparikalusteita. Vanha akaasia taso on tv-tasona, jonka päälle sijoitin vielä vanhan työpöydän pöytätason. Tason avulla sain nurkaan käyttöön  ja lisää laskutilaa. Opiskelujen aikainen vuodesohva on sohvana, rumaa kangasta peittää vanha päiväpeite. Ylimääräinen baarijakkara on sivupöytänä ja toinen Alkon laatikoista sohvapöytänä. Toisella puolella on toinen nojatuoleista ja tilaa säkkituolille joka viettää kesää terassilla. 
Heivaisin tv-tason pois heti kun keksin jonkin toisen monipuolisemman ratkaisun. Maalaamalla tv-taso viritelmän valkoiseksi saisi tila lisää valoa ja avaruutta. Sohva on edelleen käyttökelpoinen, hyvä istua ja helppo majoittaa vieraat, joskin susiruma. Uudella verhoilulla tai vaaleammalla peitteellä olisi ilme ihan erilainen. Roinaa, lamppuja ja kehyksiä  karsimalla tila raikastuisi myös. Helppoja parannus ehdotuksia otetaan vastaan. 


4 kommenttia:

 1. Voi että miten tuttua tuo kalusteruletti! :) Torin kautta oon saanut muutamia myytyäkin, loput sijoittuu aina mökille (miten niin varasto tursuilee ylimääräistä tavaraa ;)) ps. Aivan ihana tuo nojatuoli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen jotain myynyt ja ostanut Torin kautta esim. tuo nojatuoli on Torista verhoilin sen vain uudelleen.

   Poista
 2. Tunnelmallinen parvi! Tuolla olisi ihana köllötellä!

  VastaaPoista

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.