21. toukokuuta 2014

Terassille kalusteita

Kesäiset kelit saavat terassihaaveet syttymään. Keräsin muutaman kollaasin mahdollisista hankinnoista, vaikka alkuun mennäkin vanhalla kalustuksella. Haluaisin terassille vaaleita moderneja kalusteita. Minä en ole jostain syystä innostunut ollenkaan polyrottingista, joten minun kalusteet on pääosin metallia ja puuta.

Kesän aikana on tarkoitus laajentaa terassia, joten haaveissa on suuri 100x200 cm pöytäryhmä. Pöydän lisäksi kaksi aurinkotuolia tai pesäkeinu mukavaan loikoiluun ja takapihalle mahtuisi pieni pöytä ja tuoli jossa voi nauttia kahvit aamuauringossa.  

Ikean terassikalusteet 
Ps 2012 lepotuoli, Dyning aurinkokatos,
PS sandskär tarjotinpöytä, Ps vågö tuoli,
Falster-sarjan ruokailuryhmä, Gräset ruukku, Roxö tuoli


Jyskin terassi kaluste valikoima 
Skagen pöytä, Kattegat cafe -setti, Idre&askim setti,
Bredpande lyhty, Hou pöytä

Maskun kalusteet
Sandham sohva,  Visingsö pöytä,
Nizza-sarjan pöytä ja tuoli,  riipputuoli

2 kommenttia:

  1. Ihania ovat nuo pehmustetut pihakalustesohvat, mutta olen miettinyt kuinka ne kestävät sadetta? Vai pitääkö ne aina kiikuttaa suojaan sateelta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kastuminen on varmasti ongelma. Yleensä pehmusteet on vettähylkivää tai vedenkestävää kangasta, joten ihan joka sateella ei niitä tarvine kiikuttaa suojaan. Lisäksi on olemassa kankaille hoitosuihkeita joilla saadaan vettähylkivä pinta. Minullakaan ei kuitenkaan ole kokemusta pehmusteista sateessa, joten tarkemmin en osaa auttaa. Meillä sohva tulisi katoksen alle joten pääosin se olisi suojassa sateelta.

      Poista

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.