8. toukokuuta 2014

Laatikko leikki

Sain mahtavat Alkon tai Oy Alkoholiliike AB vanhat pullolaatikot. Nämä on ollut myös armeijan käytössä ilmeisesti ruutilaatikoina, josta johtuen sivuilla oli mustaa maalia ja tarrat kertomassa räjähdys vaarasta. Lähtötilanteesta en tietenkään ehtinut innostuksissani ottaa kuvia. Maalinpoisto aine tepsi tahmeaan liimaan ja muu lika lähti juuriharjalla ja hiomakoneella. Ensimmäinen kahdesta laatiosta on valmiina. Harkitsen vielä rullien laittamista jaloiksi,  tähän hätään ne eivät kuitenkaan ehtineet. Mutta nyt on sijoitus ongelma olohuoneeseen tv-huoneeseen vai parvelle.


Tv-huoneessa on ennestään jo vanhoja perunalaatikoita joten sinne tämä sipisi mainiosti

Olohuoneeseen hieman rosompi sohvapöytä tuo mukavaa kontrastia

Parvella ei tällähetkellä ole tasoa ollenkaan, muutenkin sen kalustus on "ylijäämä huonekaluista"

Mikä olisikaan parasvaihtoehto.


4 kommenttia:

 1. Siis aivan mielettömän upeita aarteita olet löytänyt! Mä olen miettinyt pääni puhki, mistä voisin saada joitain tuollaisia.. Meillä on takkapuille vanha "omenalaatikko", mutta ihan Kodin1:stä ostettu, joten ei se mikään oikea aarre ole. Olen myös haaveillut sohvapöytää jaloilla tuollaisesta isommasta laatikosta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukulaisen kautta nämä aarteet päätyivät meille, armeijalta on hävitetty vuosittain satoja vastaavia laatikoita. Tässä asiassa kysyntä ja tarjonta ei aivan kohtaa. Vanha kulutettu puu tuo kyllä muvasti kontrastia moderniin sisustukseen.

   Poista
 2. Upea löytö!! Itse laittaisin laatikon pyörillä Tv-huoneeseen. Ainakin kuvista näyttää siltä, että sinne se mittasuhteiltaankin parhaiten sopisi. Mutta se ei tietysti ole sanottu että kuvat olisivat oikeassa, tai että minä katsoisin niitä oikealla tavalla ;) Livenä voi siis olla vaikka päinvastoin.. Äänestän siitäkin huolimatta TV-huonetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä laatikko majailee juurin Tv-huoneessa mutta paikka hyvinkin vaihtua vielä. Fiiliksen mukaan ;)

   Poista

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.