5. huhtikuuta 2014

Kampasimpukoita ja parsaa

Taas tuli herkuteltua, kampasimpukoita vihreää parsaa ja kukkakaalipyrettä. NAM. Parsan paras sesonki alkaa olla lähellä joten nyt kannattaa tehdä siitä ruokaa. Tämä resepti valikoitui kokeiluun sen helppouden vuoksi.  Eikä siinä todella mitään gourmet-kokkia tarvittu.

Resepti 
Ruokalan sivuilta
  • Pyree:
  • 100 gkukkakaalia
  • 3 dlmaitoa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 rklvoita
  • Parsa:
  • 8tankoa vihreää parsaa
  • 1 rklvalkoviinietikkaa
  • 3 rklrypsiöljyä
  • Simpukat:
  • 4 kplkampasimpukkaa
  • suolaa ja pippuria
  • kirkastettua voita



Ruokakuvaajaa minusta ei ainakaan tule

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.