9. tammikuuta 2014

Tuolin verhoilu

Ensimmäisenä viikon loppuna muuton jälkeen käytiin hakemassa pari 50-60 luvun nojatuolia joita olin kytännyt tori.fi palvelussa jo kuukauden verraan. tinkaamisen jälkeen tuoleille jäi hintaa 10€/kpl. Ei paha. Tuolien verhoilu oli aika kamala mutta tykästyin malliin ja siroon rakenteeseen. Rakenteeltaan tuolit on kunnossa, vaahtomuovi oli myös aika mössöä verhoilun sisällä, joten pehmusteet menisivät myös uusiksi. 
Istuin osan verhoilu oli kulunut ja pehmuste murentunut olemattomiin.
Rakenteeltaan tuolit olivat kunnossa ja käsinojien puuosat kaipasivat uuden pintakäsittelyn. 


Vanha verhoilu ja pehmusteet revittiin irti ja korvattiin uudella vanulla ja vaahtomuovilla istuin osaan 


Vaalean harmaa verhoilukangas sitoo olohuonessa hyvin yhteen mustan sohvan ja valkoisen ruokailuryhmän. Kangas ja pehmusteet on kiinnitetty niittaamalla tuolin runkoon, lopuksi muutama sauma on ommeltu käsin käsinojien alta ja selkänojan takaa. Puuosat on ihottu ja sen jälkeen käsitelty kaksi kertaa Osmocolorin tammi värillä. Tuolissa on mukava istua, jos se sattuu olemaan vapaana sillä meidän karva kaveri on sen vallannut. 

Tyynyillä tai taljalla tuolin ilmettä saa hyvin vaihdettua. 


2 kommenttia:

  1. Törmäsin tähän kuvaan kun suunnittelin omaa verhiiluprojektiani. Muistatko yhtään mikä kangas tässä tuolissa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa kangas on anopin peruja hänen omasta verhoilu projektistaan, kangas on ostettu jo vuosia sitten kalajoen kangaskaupasta. Tarkempaa nimeä tai valmistajaa en valitettavasti tiedä.

      Poista

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.