14. tammikuuta 2014

Kodinhoitohuone

Meidän kodinhoitohuone on oikeastaan vain läpikulkutila. Silti sinne pitäisi sisällyttää monia toimintoja, pukuhuone, siivousvälineet ja pyykkihuolto. Tilassa on yksi kaappi, joka toimittaa siivouskaapin virkaa. Lisäsin siivouskaappiin ylä- ja ala hyllyn jotta kappiin saa muutakin kuin imurin. Esmeraldan inspiroimana voisi keskiosan jakaa vielä pystyseinämällä kahteen osaan, joilloin toiselle puolelle saa mopit ja imurin varren ja toiselle vaikka pesuaineet.


Kaikki varsinaiset toiminnot on sijoitettu yhdelle seinälle. Tason alle on sijoitettu pesukone ja kuivausrumpu. Pesukoneen päälle ei saa kaapistoa tai hyllyjä sillä sinne on sijoittu ilmastointikone. Siispä vapaaseen tilaan kuivausrummun päälle, olen sijoittanut avo hyllyt.


Toistaiseksi avohyllyillä on puolityhjiä säilytyslaatikoita. Mietin vielä minkälaisen säilytys järjestelmän hyllyille hankin.  Hyllyt on tehty itse DC-fix kalvolla päällystetystä liimalevystä ja tavallisista hylly kannakkeista. Tulevaisuudessa kauniit pesuaine purkit ja varapyyhkeet sopisivat paremmin minun esteettiseen silmään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.