3. lokakuuta 2013

Rauhoittava masterbedroom

Meidän makuuhuone on kooltaan 13,5 m2,  melko kompaktin kokoinen siis.  Siellä on yksi lattiasta kattoon oleva ikkuna ja kolme kiinteää vaatekaappia. Se pyhitetään nukkumiselle joten tunnelmaltaan haluan makuuhuoneesta rauhallisen. Pääväritys on vaalea/valkoinen. Seinät ovat valkoiset ja lattia vaaleaa puuta. Pääasia makuuhuoneessa on tietenkin sänky, sen puolesta mennään meidän vanhalla jenkkisängyllä. Muita vanhoja tavaroita on minun entistämä vanha pikkutuoli ja vaaterengit.  


Normann Copenhagen Norm 12 valaisin, Kiurujen yö tapetti, Valkoiset pellavalakanat kuten Valkoisessa harmajassa,  pehmeyttä valoverhoilla ja Vallilan kankaalla. Kartellin Componibili yöpöydäksi. Vaaterenki ja vanha tuoli on jo olemassa.

Isoon ikkunaan pitää saada jokin verho ratkaisu. Perus sälekaihdin tuntuu järkevimmältä ratkaisulta ja sitten lisäksi jotain verhoa yhtenä vaihtoehto on Vallilan mon amour kangas.  Himoitsen kiurujen yö tapettia, mutta en haluaisi tapetoida koko seinää. Ehkä tapetoin jonkin levyn ja se saa kelvata. Kaunis valkoinen valaisin esimerkiksi Norman Copenhagenin versio budjetti malleja löytyy mm. kodin 1. Yö pöydät on vielä mietinnän alla Componibilit säilöisivät myös tavaraa joten kaikkea ei tarvi pitää hyllyn päällä.

Tässä on suuntalinjoja katsotaan mihin sisustus lähtee menemään kun päästään muuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.