19. syyskuuta 2013

Lampun muodonmuutos

Muutama DIY projekti pääsee esittelyyn. Ensimmäinen Halpa-hallista joskus ostettu vihreä pöytävalaisin. Valaisin on varsin toimiva taitettavan varren ansiosta sitä on helppo käyttää lukulamppuna tai työvalaisimena. Väri ei enää oikein nappaa, joten se saa väistyä uuden maalin tieltä. Aikaisemmasta lamppu projektistä oli jäljellä kuparia ja mustaa spray-maalia joten olin kahden vaiheilla. Kuparinen valaisin houkutti mutta alumiininen säätövarsi ei sovi kuparin kanssa yhteen ja entäs sitten kun tämä kupari hypetys hiipuu. Musta on varma valinta ja kestää kauemmin aikaansa. 
 

1. Pese maalattavat pinnat ja suojaa teipillä huolellisesti alueet joita ei maalata. (itse teippasin metallisen varren jonka kanssa saikin olla tarkkana. Helpottaa huomattavasti jos lapun saa purettua mutta tätä ei saanut. Lisäsin myös lampun sisälle sanomalehti pallon estämään maalia tahrimasta  kupua.)
2. Spraytä pintaan. (Itse suosin kerralla kokokaan maalaamista, mahdollisimman ohuita kerroksia useita ja kerrosten ei anneta kuivua välissä.)
3.Vuorokauden kuivattelun jälkeen voi poistetaan suojat. Ja lamppu on vamis, helppoa kuin mikä.


Kuvissa näkyvä ruukku on myös diy tekele, katsotaan pääseekö se esittelyyn ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.