5. syyskuuta 2013

kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone on hyvin kompakti (pieni), samalla se toimii myös pukeutumistilana saunasta tultaessa. Tilassa on ilmastointikone paikat pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle sekä  siivouskaappi. Lattia on tummalaattaa samaa mitä on muuallakin talossa. Kaapistot valkoiset ja työtaso musta. Seinät on ainakin alussa valkoiset, harkitsen niiden maalaamista harmaaksi. Pyrin pitämään tilan simppelinä. 

Hankintoja on paljonedessä sillä tämä on ensimmäinen kodinhoitohuone jonka omistan. Pesukoneen hankinta on ensimmäisenä edessä ja samalla himoitsen rumpua, sillä sellaista en ole koskaan omistanut mutta nyt olisi sille paikka. Ihastuin Tampereen asuntomessuilla peilin takana oleviin valoihin ja samanlaisen ratkaisun haluaisin kalusteseinän vastaiselle seinälle pienen penkin päälle. Peilivalaistuksen toteutusta pitää hieman miettiä sillä sähkövetoja ei tietenkään ole huomioitu rakennusvaiheessa. Rouheutta tilaan tulee armeijan vanhoista laatikoista  jotka toimisivat samalla säilytyspaikana kaikelle roinalle. Laatikoiden päälle kevyt penkkiratkaisu istumapaikaksi.

SAMSUNGSDC3D809/XEE kuivausrumpu 8KG SAMSUNG WF702B4BKWQ ET PESUKONE, Valopeilit Villa ilo asuntomessut tampere2012, Vanha puuarkku, valkoinen penkki ikea hack 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.