2. syyskuuta 2013

Kalusteita olohuoneeseen


Vihjaisin aikaisemmin tässä olohuoneen sisustuksesta ja päivittelin meidän sohvan kokoa. Samassa tilassa on siis olohuone ja ruokailu. En haluaisi televisiota samaan tilaan vaan olohuone olisi pyhitetty seurusteluun ja takka toimisi katseen vangitsijana. Toistaiseksi tämä ratkaisu toimii, sillä yhteen makuuhuoneeseen tehdään tv/elokuva huone. Aluksi koitetaan pärjätä olemassa olevilla kalusteilla ja katsoa mihin suuntaan sisustus menee, mitä halutaan ja tarvitaan. Meillä on olemassa siisti ja iso tummanharmaa sohva, musta vitriinikaappi ja saman sarjan sekki, jotka tulevat toimivaan ainakin aluksi sisustuksen suunnannäyttäjinä. Olen keräillyt kollaaseihin niihin sopivia elementtejä. 

Kollaasi olohuoneen kalustuksesta

Olohuonetta hallitsee isot ikkunat joihin olen etsinyt järkevää kaihdin/verhoratkaisua tällä hetkellä parhaalta tuntuu fuxaflexin kaihtimet. Ikkunan eteen haluan isoja viherkasveja joita minulla on paljon, mutta niiden eripariruukut eivät uuteen kotiin sovi. Yksivaihtoehto on hankkia Lechuzan ruukkuja, tai tuunata olemassaolevia saman näköisiksi. Seinälle taidetta ehkä jokin pingoitettu Marimekon tai Vallilan kangas. Sopivaa ei ainakaan vielä ole kävellyt vastaan esimerkiksi hetkiä/moments kangasta voisi tuunata punaisella tekstiilivärillä, jos raskii. Ikkunan eteen haluan ehdottomasti jonkin statement tuolin Aarnion pallotuoli olisi haaveissa mutta sen suolaisen hinnan takia täytynee tyytyä johonkin muuhun. Pöydäksi haluan jonkin kevyen ja ilmavan tai ehkä useita pienempiä.

Kollaasi ruokailu tilasta


Ruokailu tapahtuu samassa tilassa, joten kaikkia toimintoja pitää katsoja kokonaisuutena. Koko tilaa hallitsee valkoinen takka. Meidän opiskelujen aikainen 80€ kirppis ruokapöytä, on aikalailla päivänsä nähnyt, ainakin meidän kodissa. Uusi pöytä on haaveissa, jokin ilmava, vaalea ja vähintään kuuden hengen pöytä. Regatta pöytä täyttää nämä haaveet melkein, mutta haaveilen Victoria ghoust tuoleista. Ruokapöydän päälle jokin iso valaisin tai pari pienempää. Halkojen säilytyksestä olen kehittänyt itselleni pienen kriisin kun haluaisin jonkin korkean ja kapean kehikon tai vanhan puulaatikon niille. Enkäpä patistan minun toisenpuoliskon verestämään nuoruuden muistoja  ja hitsaamaan sellaisen lattaraudasta.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.