17. syyskuuta 2013

Betonia ja pitsiä vierashuoneeseen

Alakerrassa on yksi makuuhuone. Se tulee ainakin aluksi toimimaan viihde ja vierashuoneena. Huoneessa ei ole juurikaan vapaata seinää. Ovi ja portaiden alus toisella puolella ja toisella korkea ikkuna ja kaapisto. 


Tänne huoneeseen tullaan aluksi laittamaan vanhoja huonekaluja, kuten levitettävä sohva ja tv-taso. Huonekalujen järjestämisen suhteen ei mahdollisuuksia juurikaan ole kun vapaana on vain ne kaksi seinää. Sohva sijoitetaan toiselle ja tv tai valkokangas toiselle seinälle. Tietenkin täydentäviä juttuja on pöydät, valaisimet ja matto ja muut tekstiilit. 

Huoneessa tulee olemaan  mismatch tunnelma, jossa itämainen eksotiikka ja teollinen rouheus yhdistyvät. Se kuinka hyvin tässä onnistutaan jää nähtäväksi. Minusta huoneen tunnelma on tärkeä, sillä siitä on ainakin alussa tulossa koti olohuone. Tässä huoneessa pitää viihtyä. Hankinnat pyritään pitämään pieninä ja edullisina, jos perhe kasvaa tulee tästä työ huone ja työhuoneesta lastenhuone.


raitaverho, tv-taso, sohva, lamppu on olemassa. Uusia hankintoja matto ellos, jakkara ikea, lattiatyynyt, valaisin halogeeniheitin bauhaus, betoni tapetti Tom Haga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.