12. elokuuta 2013

Seinää ja lattiaa

Perusajatuksena uuden kodin sisustuksessa on vaaleus ja ajattomuus. Arkkitehti on suunnitellut rakennuttajalle kolme erityyliä ja niihin sopivat pintamateriaalit. Rakennuttajalla oli siis tietyt väri-,laattamallit valmiina joista valita, jos ne ei käy täytyy materiaalit hankkia ja kustantaa itse, eikä hyvitystä saa.  Valintaa oli siis rajattu jo melkoisesti, joten todellisia vaihtoehtojakaan ei ollut enää kuin  muutama.

Laatta valinnat olivat ensimmäisiä valintoja joita meidän piti tehdä. Me valittiin siis laatat varman päälle  joten lopputulos on melko simppeli.  Pesuhuoneessa on kaikki seinät valkoisella kiiltävällä isolla laatalla, lattiat tummanharmaalla 10x10.  Iso tumma laatta tulee eteisen ja vessan lattiaan. 
 
Muuta materiaali valinnat noudattelevat samaa mustavalkoista linjaa. Kaikkien oleskelu ja makuuhuoneiden lattia on samaa laminaattia harmahtava puulankku.  Kaikkiin seiniin maalarin valkoinen maali. En ole ollenkaan tapetti ihmisiä, mutta muutama maalauskohde on jo tiedossa. Portaat ovat puusta maalattu pääosin valkoiseksi kaiteet avonaiset rystyrimoilla, askelmat mustat. 

Porras kuva
Valitettavasti minulla ei ole tiedossa tuotteiden tarkkoja toimittajia ja värisävyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.