18. elokuuta 2013

Lämpimiä voileipiä

Kiirettömiin päiviin sopiva lounas tai maittava iltapala. Minä söin nämä voileivät lounaana. Tämä lounas syntyi oikeastaan niistä tarpeista mitä kaapista löytyi, joten jokainen voi lisätä mukaan mitä itse haluaa. 

Lämmin täytetty patonki
Kaapista löytyi
patonkia (vähän kuivahtanut loppu)
possun suikaleita
salsa kastiketta (jääkaapissaa ollut puolikas purkki)
kesäkurpitsaa pätkä
tomaattia 1
salaattia pari lehteä
kananmuna 1
chili
valkosipuli
öljyä

Ensimmäisenä keitä kananmunat.  Paista possun suikaleet lisää  öljy, silputtu chili ja valkosipuli sekä maun mukaan suolaa ja pippuria. Kun possut ovat lähes valmiit lisää viipaloidut kesäkurpitsat pannulle. Viipaloi tomaatti, (myös tomaatti viipaleet voi käyttää pannulla nopeasti.)  Lämmitä patongit.
Kokoa annokset:
Leikkasin patongin halki, lisäsin puolikkaisiin salsa-kastiketta. Toinen puolikas sai sisälleen tomaatit ja possusuikaleet, toisen täytin salaatilla, kesäkurpitsalla ja kananmunalla.

Nam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.