14. elokuuta 2013

keittiötä & kiintokalusteita

Rakennuttajallamme on sopimus Kempeleen Suvi-keittiöiden kanssa keittiöstä ja muista kiintokalusteista. Kaluste kaaviot olemme saaneet jo aikaisemmin ja rakennustapaselostusta tutkittuamme, olisi keittiöstä tulossa valkoinen peruskeittiö mustilla tasoilla. Itse haluaisin kuitenkin jotain erilaista. Lisäksi työskentelytasoa ei keittiössä juurikaan ole jos kun kahvinkeittimet, paahtimet, vedenkeittimet yms on tasoilla. Suunnittelimme myös kaapin lisäämistä kodinhoitohuoneen oven viereen sinne olisi tarkoitus laittaa kaikki pienkoneet ja lisää säilytystilaa.  Kaappi toimisi siis eräänlaisiena aamiaiskaappina. Tarkemmista keittiösuunnitelmista kerron sitten kun ne on päätetty.
Keittiö esittelyasunnossa

kaluste seinä keittiössä
   
saareke keittiössä

Kodinhoitohuoneeseen ei kovin paljon mahdu, mutta muutoksia se tarvii. Suurin syy muutoksiin on vierasvessassa sijaitseva siivouskaappi joka täytyy siirtää sieltä pois. Khh täytyy siis mahdottaa pyykkihuollon lisäksi siivouskaappi. 

Khh alkuperäinen kalustekaavio

Jokaiseen kolmeen makuuhuoneeseen tulee 3 kaappia valkoisilla ovilla, kaksi osaa on hyllyillä ja yksi tankokaappi. Eteisen kolmekaappia on peililiukuovelli kaappeja kaksi tangolla ja yksi hyllykaappi. Makuuhuoneen ja eteisen puolella mennään niinkuin rakentaja on suunnitellut ei muutoksia tule. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.