30. elokuuta 2013

Hedelmäsalaatti

Kaikki lähti siitä kun rakas M kävi viikonloppu kaupassa, normaalisti teemme sen yhdessä, sillä M:n kauppareissujen jälkeen voi kaapissa olla mitä vain. Olen aina sanonut että pitää tuoda jotain kasviksia tai hedelmiä ja pikkuhiljaa tämäkin lihansyöjä alkaa sen muistamaan. 
Nyt kaupasta kotiutui Piel de capo melooni, pikaisen googlauksen jälkeen se on hunajamelonin kaltainen maultaan. M toiveen mukaansitä piti tehdä jotain jälkiruokaa. Taas pienen googlauksen jälkeen ei hunajamelonista tehtyjä jälkiruokia juurikaan löytynyt, joten täytyi soveltaa itse. Kaapista löytyi säilyke ananasta ja persikkaa ja kaupasta tuli myös tummia viinirypäleitä. Eli ei muuta kuin meloni halki, koversin sisukset lusikalla kulhoon noin suupalan kokoisiki paloiksi. kuutioin säiluykepersikan puolikkaat, ja ananasrenkaat, lisäsin kourallisen viinirypäleitä isoimmat halkaistuna. Lorautin sekaan vielä ananasmehua ja sekoitin hedelmä salaatin. Annostelin salaatin melonin kuoriin ja Karibia fiilis oli valmis. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.