6. elokuuta 2013

Ensiasunto

Olimme etsineet unelma taloa (omakotitalo 4h+k n.100m2) johon perhe perustaa jo puoli vuotta, potenttiaalisia ollaan käyty katsomassakin. Teimme myös yhdessä listauksen mitä unelma talosta löytyisi, millainen se olisi. 
Suuret oli suunnitelmat mutta vähempäänkin tyydyttäisiin. M:n ykkös kriteeri oli amme, minä taas haluan järkevän keittiön. Olemme kuitenkin todenneet että kannattaako 4h talo. Tarvitsemme siis tässä elämän tilanteesa makkarin itselle ja työhuoneen. Näillä kriteereillä taloihin lähdettiin tutustumaan.

No alkukesästä teimme tarjouksen uudesta jouluksi valmistuvasta erillistalosta. Paikka mahtava, tarpeeksi iso, uusi, mutta keittiö on pienehkö ja siinä on yäkerta kahdella makkarilla. Toiminta oli nopeaa sitten kun se oikea sattui kohdalle. Olin laittanut myyjälle edellisenä iltana esittelypyynnön, no hän soitti seuraavana päivänä aamulla ja sovimme että mennään katsomaan kohdetta (rakennustyömaata) iltapäivällä. Niin kävimme. Meillä oli kaksi mahdolista kohdetta lopulta päädyttiin sitten siihen isompaan eroa oli lähinnä makuuhuoneiden koossa pienemmässä oli kaksi 7,5m2 makuuhuonetta, ja niissä ei mahtunut kääntymään edes tyhjänä. Valitsimme siis n. 10 m2 isomman vaihtoehdon. Sovittiiin että mennään vielä toimistolle katsomaan esitteitä ja kuvia. Siellä sitten istuttiin 2 1/2 tuntia katseltiin kuvia ja esiteltiin asuntoa. Se on hyvä ja juuri sitä mitä ollaan hakemassa. Niin sitten tämän palaverin päätteksi varattiin tämä asunto meille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi, palautteesi, kysymyksesi.